Vi kan med glæde informere at vi nu er Adobe Solution Bronze Partner.

Det primære kriterie for at blive godkendt som Adobe Solution Partner er at man er et etableret digitalt e-handelshus der leverer gode projekter af høj kvalitet. Adobe Solution Partner Programmet giver os det bedst mulige fundament for at levere innovative og kreative digitale oplevelser til vore kunder. Ved at kombinere vore egne kompetencer med Adobes løsninger bliver vi i stand til at fortsætte med at levere endnu bedre og unikke løsninger til vore kunder.

e-reactors primære ambition med dette partnerskab er at styrke vores position som online e-handelsbureau med focus på Magento 2 løsninger. Som en del af dette samarbejde vil vi fortsætte med at videreudvikle egne Magento 2 extensions, så vi kan styrke B2B virksomheder der ønsker at gøre sig gældende på onlinemarkedet ved hjælp af vores erfaring med implementering, design, tilpasning, konfiguration, og integration.

Adobe Solution Partner Bronze w

Som Adobe Solution Partner indgår vi i et løbende strategisk samarbejde mellem e-reactor and Adobe. Således får vi adgang til ressourcer og træning, video- og live webinars, case studies, events, løbende information om Adobes mange løsninger, og ikke mindst – et netværk af ligesindede der arbejder mod samme mål som vi selv. Alt dette skal medvirke til at give os det bedst mulige fundament for at producere og levere best-in-class løsninger til vore kunder.

Vi får adgang til Adobe Customer Services (ACS) der kan hjælpe os med at føre vore forretningsstrategier ud i livet. Og Adobe Partner Directory vil medvirke at skabe bedre synling for vores virksomhed ved at vi nu er en del af Adobes katalog over kompetente leverandører indenfor dette felt.

Vores profil

e-reactor har arbejdet med online løsninger siden 2003. Vi er e-handels specialister og vores speciale er B2B løsninger. Vi arbejder udelukkende med open source, og når det gælder e-handel er det Magento og Pimcore der danner grundlaget i vore løsninger. Vi har ingen “out of the box” løsninger men skræddersyer den helt rigtige løsning til den enkelte forretning og dennes branche. Vi elsker teknisk komplekse udfordringer, og meget gerne dem ingen andre tør give sig i kast med.

Uanset om du er potential kunde, onlineforretning, startup, e-handels købmand der er klar til at starte online e-handel eller til at tage næste skridt – så er du kommet til den rette. e-reactor er et team af dygtige specialister der står klar til at hjælpe dig med at integrere dine IT systemer med din nye online e-handelsplatform så du får det bedst mulige afsæt til at servicere kunde kunder fremadrettet.

Vi har et dygtigt team af specialister i Danmark ligesom vi har håndplukkede specialister med mange års erfaring indenfor faget fra både Belarus og Indien.

Her får du blandt andet:

  • Udvikling og implementering af Magento e-handels løsninger.
  • Integration af Magento baserede e-handelsløsninger med PIMcore der vil give dig en synergi og effektivitet på tværs af dine forskellige platforme som vil medvirke til øget salg og konsistens i din online kommunikation.
  • Og så er vi naturligvis altid her for at vedligeholde og understøtte eksisterende løsninger.

Ved et samarbejde med e-reactor og vore løsninger får du øget effektivitet, integration af services, optimering af arbejdsgange og de dermed forbundne omkostningsbesparelser. Kontakt os her for en uforpligtende snak.

Vi er medlem af

di handel
google partner

aaa

partner silver
Adobe Solution Partner Bronze white