Middle content

altistore logox2

Altistore AS (www.altistore.no) sælger kontormøbler og lagerindretning B2B på det norske marked. Vi har arbejdet sammen med Altistore siden 2011 hvor vi startede med at optimere deres Adwords. Siden har vi udført SEO optimering og Google Analytics analyser. December 2015 lancerede vi Altistore på Magento med integration til gruppens ERP system. Efterfølgende er udført opgaver som hastighedsoptimering på resultatvisning af søgning on-site samt produktvisning og navigation.

formomiljo logo

Form o Miljö AB udvikler, producerer og markedsfører højkvalitets møbler og indretning til det offentlige. Vi har leveret en ny hjemmeside baseret på Magento platformen. Her har vi dels indarbejdet vores Advanced CMS extension der tiløfjer en lang række CMS værktøjer til Magento platformen, dels vores PDF creator der genererer PDF materiale on the fly baseret på produktsidens indhold (så den altid er ajour i forhold til websitet) og mange andre af vores egenudviklede extensions.

Gentofte Tennisklub har eksisteret i mere end 100 år og trængte til en opfriskning af både logodesign og hjemmeside (ja den har de jo ikke haft i 100 år i sagens natur :-)).

Vi kom fra:

gtklub gl logo   til  gtklub logo

Hjemmesiden kan du se på https://gtklub.dk

e-reactor.dk bruger cookies. For mere information, klik her.