e-reactor er godkendt Pimcore Silver Partner

Vi er glade for at kunne fortælle, at vi nu er Pimcore Silver Partner.

Som en del af Pimcores Solution Partner program bliver vi en del af et stort netværk af systemintegratorer, digitale bureauer samt forretnings- og teknologikonsulenter. Vi hjælper alle, virksomheder med at få etableret løsninger baseret på Pimcore platformen. Som sådan kan vi hjælpe med alt fra a-z når det gælder projektimplementering. Det være sig alt fra POC, design, tilpasning, konfigurering, til integration og lancering.

Et af de primære krav for at blive godkendt som Pimcore Silver Partner er at man som minimum har et live Pimcore projekt kørende.
pimcore partner certificate

Et Pimcore Solution Partnership er etablering af et løbende strategisk samarbejde mellem e-reactor og Pimcore, med henblik på at blive tilknyttet deres community og hjælpe os med at opnå:

  • Viden: vi får adgang til eksklusiv support, udviklings- og markedsføringsmateriale. Træning, webinars og markedsføringssamarbejder.
  • Mere markant markedsposition: som partner bliver e-reactor introducret til potentielle kunder der leder efter support og udviklingskompetencer.
  • Tillid til at vi er en kompetent samarbejdspartner: Pimcore modtager mange henvendelser fra potentielle kunder dagligt. Et Pimcore Solution Partnership repræsenterer samtidig en anerkendelse overfor 3die part, at e-reactor er en løsningsleverandør som Pimcore har tillid til.

Silver Partners er virksomheder der har fokus på at implementere Pimcore CMS, eller primær fokus på at servicere eksisterende Pimcore kunder. Som Silver Partner er e-reactor interesseret i at udvikle yderligere Pimcore PIM/Dam/e-commerce muligheder, videreudvikle allerede implementerede løsninger samt styrke vores partnerskab med Pimcore.

Hvem er vi

e-reactor har arbejdet med online løsninger siden 2003. Vi er e-commerce specialister, og vores speciale er B2B løsninger. Vi arbejder med open source løsninger, herunder Magento og Pimcore, og vi kan lave løsninger der passer til enhver B2B virksomhed. Vi næres og drives af at løse teknisk komplicerede løsninger, også gerne dem ”de andre” ikke vil tage.

For potentielle kunder, online virksomheder og e-handlende der er klar til at starte eller til at tage next step in e-commerce kan vi kun sige; ”du/I er kommet til den rette”.

E-reactor er et team af stærkt specialiserede teknikere der kan sikre en god og effektiv implementering af jeres IT systemer og jeres online handelsplatform. På den måde hjælper vi med at skabe et stærkt fundament for den fremadrettede håndtering af jeres kunder.

Her får du blandt andet:

  • Pimcore integration til Magento baserede webshops
  • Integration af eksterne systemer/platforme til Pimcore
  • Løbende support og service

Vores vision

  • Vi tror på at success opstår når man kombinerer værktøjer af højeste kvalitet med kreativitet. Vores team af erfarne Pimcore specialister kombinerer gennemprøvede værktøjer og teknikker med deres egen erfaring. Ad den vej skaber vi innovative løsninger der giver dig det maksimale udbytte.
  • Vi lever af langvarige samarbejder, og dermed også ved at skabe løsninger der giver værdi langt ud i fremtiden. Vore løsninger skal altid være anvendelige, stabile og funktionelle. Vi ønsker at vore kunders websites skal have et stadigt øget antal nye besøgende, øget engagement og deraf følgende handel såvel som højere kundeloyalitet og engagement.
  • Med udgangspunkt i vores erfaring med håndtering af store datasæt og etablering af relevante og særegne shops har vi valgt Pimcore idet de er en af de markedsledende platforme indenfor området.
  • Vi dvæler ikke i tidligere succeshistorier. Vi arbejder konstant på at dygtiggøre og forbedre os på alle fronter. Dette gør vi blandt andet via nye værktøjer og ændret tilgang til tingene. Det kommer også til udtryk ved at vi altid arbejder med de nyeste versioner, nye tilgange og følger de seneste trends i den udstrækning de kan gavne vore kunder og deres løsninger.

Via vore løsninger kan du forbedre effektivitet og integration af dine produkter samtidig med at du reducerer dine omkostninger.

Kontakt os for at høre mere allerede i dag

Vi er medlem af

di handel
google partner

aaa

partner silver
Adobe Solution Partner Bronze white