Middle content

NYHEDER

Facebook at Work, som forventes at lanceres i denne måned, kan meget vel vise sig at være en stærk konkurrent til LinkedIn, Google Docs, Microsoft Office og andre dokument-delingstjenester.

Facebook at Work er en ny udgave af Facebook, som vil henvende sig direkte til firmaer og dermed gå i kødet på bl.a. LinkedIn. Ifølge Facebook vil brugeren af Facebook at Work få samme brugerflade, som vi kender fra Facebook i dag, men funktionerne vil udelukkende være til professionelt brug.

Med Facebook at Work stepper Facebook op i de mere seriøse rækker og udvider det ellers udelukkende sociale netværk med en forretningsmodel.

Facebook at Work og LinkedIn - er de nye konkurrenter?

 Blandt de få funktioner, som Facebook allerede har afsløret, kan nævnes:

  • Kollega chat-funktion
  • Online-dokumentdeling
  • Ingen annoncer (endnu)
  • Profilside til din professionelle profil
  • Sikkerhedsindstillinger til deling

Ved at udvikle en professionel netværks- og dokumentdelingstjeneste er det ikke kun LinkedIn, Google Drive og Microsoft OneDrive, der får sig en ny konkurrent. Det er også en lang række større softwareudviklere.

En sidegevinst for Facebook er således muligheden for at positionere sig som en af de helt store sværvægtere i branchen, og når Facebook at Work lanceres, vil det kunne opnå endnu større markedsandele end i dag.

Mange forventer, at en del af Facebook at Works funktioner bliver udskilt som apps til mobile enheder – ligesom det senest skete med Facebooks Messenger.

Fordelen med denne strategi er naturligvis at kunne give slutbrugeren bedre oplevelse og arbejdsflow, og for Facebook betyder det igen, at man lidt efter lidt vinder dominans på det eftertragtede mobile marked. Og skubber LinkedIn længere ud på sidelinjen.

NYHEDER

 

Du har 3 sekunder til at fange en besøgende på din hjemmeside. Loader din side ikke indenfor dette tidsrum, og er den ikke brugervenlig at læse og navigere på fra mobiltelefon eller tablet, springer langt de fleste videre på nettet. Og det er ikke smart. For dig og din forretning.

Antallet af smartphones og tablets stiger og stiger, og da det er Googles fornemste oplevelse at give brugere af Google en ultimativ oplevelse i søgemaskinen, vil Google straffe de sider, som ikke er mobilvenlige.

Med andre ord er det essentielt for dig at have en såkaldt mobilvenlig hjemmeside - også kaldet responsive hjemmeside - hvis du mener, at Google er vigtig for din trafik. Og det gør du jo nok....

Salget af mobile enheder har for længst overstaget salget af desktops, og mindst halvdelen af trafikken til mange sider kommer nu fra mobile enheder. Man regner med, at det kun er et spørgsmål om tid, før trafikken fra mobile enheder overhaler computerne.

 

Mobilvenlig hjemmeside - en nødvendighed, hvis du vil ses

Husk, at du kun har 3 sekunder til at fange dine besøgendes opmærksomhed – derfor skal de ikke fumle for meget rundt når de bruger deres smartphone…

Eftersom 67% af brugerne hævder, at de er mere villige til at købe fra samt vende tilbage til et mobilvenligt website, er det naturligt for webshop-ejere at indtænke mobilvenligt design – eller “responsive” layout, som det også hedder.

Hvis SEO er en del af din strategi, og det bør det være, hvis du vil fanges af Google og have trafikken fra Google, er det nødvendigt, at din hjemmeside er mobilvenlig.

 

1. Anbefalet af Google

Google kalder “responsive sider” for ”industry best practice.”

Det gør de, fordi et responsivt design tillader den same URL og HTML og dermed er mere brugervenligt, da det er lettere for brugere at dele og linke til end indhold, der lever et separat liv på en mobilside. Tænk blot på hvad der sker, hvis en mobilbruger sender et link fra en mobilside til en dekstop bruger. Modtageren får virkelig en dårlig oplevelse af et lille frimærke på skærmen.

 2. Ét websted – mange enheder

Et mobilvenligt websted tillader en bruger at tilgå en side i toget hjem, fortsætte på sin desktop og derefter på sit smart-tv – alt sammen med same brugervenlighed.

 3. Lettere at vedligeholde

Dernæst er mobilvenlige websteder lettere at vedligeholde rent SEO-mæssigt, da alle dine ”titles” og ”tags” er de same. Med et mobilt site skal alle SEO-øvelser gentages, og det er ekstremt tidskrævende.

Konklusion

Mobilvenlige websider er ikke blot anbefalet, men næsten et krav af Google, fordi der gør brugeroplevelsen bedre. Oven i købet får du som ejer af et websted fordelen af, at du ”genbruger” de sammer URL’er og kun skal have én SEO-process i gang. Derfor er mobilvenlige hjemmesider det bedste for dig – og har du ikke fået omlagt din side til et responsivt design endnu, anbefaler vi, at du gør det snarest.

NYHEDER

Googles computere med Googles styresystem er nu kommet til Danmark

image

De lette små laptops, der kører Googles eget styresystem Chrome OS, er kommet til Danmark. De har navnet Chromebooks, og i første omgang leveres de fra HP, Toshiba og Acer. Det oplyses dog, at der vil komme flere producenter og modeller til i fremtiden.

Goog...

NYHEDER

Hvis din virksomhed har behov for en hurtig omlægning af lidt ældre hjemmesider, så kontakt os på e-reactor og få et nyt smart mobilvenligt design med alt det indhold på, du har i dag. Ved du hvor meget trafik, du går glip af, når din side læses dårligt på en smartphone?

NYHEDER

Begrebet selfie blev for alvor udbredt sidste år, og nu finder ordet vej til en kendt ordbog

Hashtags og selfies - nu med fornem plads i ordbog

 

Sidste år valgte redaktørerne bag Oxford-ordbøgerne at udnævne netop selfie til årets ord på grund af den fart, det er blevet udbredt med. Nu kommer selfie med i Collegiate...

e-reactor.dk bruger cookies. For mere information, klik her.