Middle content
  • SEO - søgemaskineoptimering af hjemmeside
  • SEM - online markedsføring
  • Magento webshop-løsninger

e-reactor er en specialiseret online marketing-virksomhed med fokus på Magento webshop-løsninger samt online markedsføring i form af SEM (Search Engine Marketing) og SEO (Search Engine Optimization) også kaldet organisk søgemaskineoptimering primært rettet mod Google. Herunder hører SEO-sundhedscheck, SEO-optimeringer, SEO-tekster samt styring og analyse af online annoncekampagner.

Vi har solid erfaring med integrerede kampagneløsninger, der omfatter online aktiviteter som søgemaskine-optimering og -marketing, content blogging, hjemmesider, nyhedsbreve, Google Adwords og email-markedsføring m.m.

Vi har stærke kompetencer indenfor strategi og udvikling, der gør os i stand til at definere og dække dit behov, hvad enten du ønsker at øge dit salg eller din synlighed på nettet generelt. Vil du gøre en forskel online, så er du kommet til den rette.

Effektmåling er alfa og omega hos e-reactor, og vi går meget op i, at du som kunde får valuta for dit markedsføringsbudget. Vi måler derfor altid på en eller flere parametre for at dokumentere effekten af din markedsføring. Især ved digital og online markedsføring findes der adskillige muligheder for at monitorere og analysere dine kunders handlinger, og dermed er det muligt at beregne resultaterne af din kampagne samt sætte ind, hvor der bør optimeres.

Dette ser vi absolut som en af de største fordele ved online markedsføring - det er målbart helt ned i detaljen. En kampagnes afkast og succesrate skal og bør måles, hvad enten der er tale om salg, return of investment (ROI) eller konverteringsgrad. Så man kan gøre endnu mere af det, der virker, og undgå at spilde penge på det, der ikke gør.

Siden 2003 har vi serviceret et bredt udsnit af dansk og skandinavisk erhvervsliv, store som små virksomheder. Store og små budgetter.

I menuen "Cases" kan du se, hvilke kunder vi arbejder med og har arbejdet med gennem tiden, og du kan læse, hvad vores kunder synes om samarbejdet med os.

Vi håber, at din nysgerrighed er pirret, og at du er interesseret i et møde med e-reactor - dit online reklamebureau i København.

Kontakt

Navn(*)
Please insert your name.

Firma
Please write a subject for your message.

Telefon (*)
Invalid Input

E-mail(*)
Please let us know your email address.

Besked(*)
Please let us know your message.

e-reactor.dk bruger cookies. For mere information, klik her.