24 27 12 34

e-reactor

YDELSER

Ydelser

Vi er en stærkt specialiseret virksomhed. Det betyder at der ikke er så meget “på menuen”, men vi er blandt de bedste indenfor faget på de områder vi har specialiseret os indenfor. Hvis du er erhvervsdrivende indenfor B2B og vil i gang med, eller videre til næste skridt indenfor e-handel så er du kommet til den rette. Vi er et team af super dygtige teknikere, og vi vil gerne hjælpe med at integrere dine IT systemer med din online handelsplatform så du får et stærkt fundament til at håndtere dine kunder fremadrettet.

Hør nærmere om hvordan vi kan hjælpe dig. Brug kontaktformularen, ring 24 27 12 34 eller skriv til info@e-reactor.dk

webshop

Webshop udvikling

Vi er specialister i Open Source platformen Magento med 9 års erfaring indenfor udvikling af shopløsninger til B2B kunder der har krav og ønsker til integration til egne interne systemer, tilgængeliggørelse af Punchout løsninger for automatisering af e-handel med egne store kunder samt integration til PIM / DAM.

App_udvikling

PIM / DAM Udvikling

Vi bruger Pimcore når jeres data skal samles fra jeres forskellige interne systemer, struktureres og tilgængeliggøres for virksomhedens medarbejdere og forskellige afdelinger – eller udgives i et væld af forskellige kanaler i forskellige sammensætninger. Det kunne være produktkataloger i PDF, produktfeed til samarbejdspartnere og online handelsplatforme som Amazon eller Google Shopping, katalogdata til eksterne bureauer eller integration til en e-handelsplatform som Magento.

Webdesign

Website udvikling

Når vore kunder skal have nyt website leverer vi det på Joomla platformen. I tråd med de øvrige Open Source platforme vi leverer, har Joomla, et sundt og progressivt community. En sund roadmap for løbende videreudvikling og så er Joomla god i søgemaskinerne. Det giver vort arbejde med søgemaskineoptimering bedst mulig effekt.

webshop

SEO

Da vi startede i 2003 var Søgemaskineoptimering vores primære ydelse. I dag har vi integreret søgemaskineoptimeringen i vores produktioner så du er sikker på at få en løsning på nettet der er attraktiv for søgemaskinerne. Vi leverer også søgemaskineoptimering som en selvstændig ydelse i samarbejde med dine egne specialister hvis du har en e-handelsløsning hos en af vore kolleger i branchen som du er glad for at samarbejde med.

App_udvikling

SEM

Vi har været med fra før der var noget der hed Adwords – ja – vi har været med på hele rejsen frem til i dag. Med andre ord; Vi ved godt hvad der skal til for at skabe omsætning via de tilgængelige kanaler. Denne viden har vi krydret med god, sund fornuft og helt basal forståelse for godt købmandsskab for at sikre dig det bedst mulige udbytte af dine online annoncekroner.

analytics

Google Analytics

Måling og dokumentation har været vores kæphest fra første færd. I dag har vi jo et fantastisk værktøj i Google Analytics. Men hvad er et godt værktøj uden en håndværker der forstår at få det bedste ud af det? Nej vel. Som vi hyppigt nævner her på vores hjemmeside, er vi specialister. Specialister med forretningsforståelse. Det gør os i stand til at omsætte de tal som ALLE kan se i Google Analytis, og omsætte det til anvendbar viden for lige netop DIN forretning. På den måde er Google Analytics ikke bare et program. Det er et dyrebart værktøj.